Hvorfor skal man vælge at lave hulmursisolering?

At få lavet hulmursisolering er ikke dyrt – men hvorfor skal man få det lavet? Det oplagte for mig ville være at skrive ‘du kan spare penge på det’ – for det kan du. Men udover at spare en masse penge, får man også meget andet ud af at hulmursisolere sin bolig. Fordele ved hulmursisolering er der mange af:

  • Mindre træk i huset – du bliver ikke forkølet.
  • Temperaturen bliver opretholdt – du behøves ikke at have varme på hele tiden.
  • Minimal risiko for at din bolig får skimmelsvamp.
  • Mindre CO2 udledning – du sparer miljøet for mange tons CO2.
  • Din bolig stiger i værdi.

Det sidste punkt vil jeg gerne komme mere ind på. Det er nemlig sådan at hvis man får lavet isolering, vil værdien af ens bolig stige.

Hvis vi tager et eksempel: Du har netop købt hulmursisolering til alle væggene i din bolig, og er kommet af med 10.000 kroner for det. Før isoleringen var din bolig 1.500.000 værd, men efter isoleringen er din bolig hele 1.570.000 værd.

Det lyder af meget – og det er os meget. Hvis man vælger at få lavet isolering, vil ens bolig typisk stige med 5% – uanset om det er loftisoleringen, hulmursisolering, og mange andre isoleringstyper.

Konklusion: Hulmursisolering er den isoleringstype som bedst kan betale sig at få lavet, hvis man ser på tilbagebetalingsperioden. Hulmursisolering er ikke kun godt for din pengepung, men det er også godt for miljøet. Hvis man vælger at få isoleret sine hulmure, sparer man miljøet for flere tons CO2 om året. At få lavet hulmursisolering tager oftest kun en dag, og man behøves derfor ikke at skulle arrangere en ferie.

At lave hulmursisolering på sin bolig, er i det hele taget en meget god – og fornuftig ting at gøre. Hvis du har et spørgsmål, så skriv det i en kommentar herunder – så vil vi svare dig indenfor få hverdage.