Klatring i vores klatreklubber er på eget ansvar. Følg nedenstående råd for at komme sikkert i gang med din klatrekarriere:


 • Sørg altid for at chekke din landingszone.
 • Få en ven til at spotte dig, hvis du føler dig usikker.
 • Underret personalet hvis greb sidder løst.
 • Gør ikke noget, du ikke føler dig tryg ved.
 • Tag ikke unødvendig risici.
 • Spørg personalet, hvis du er i tvivl.

Åbningstider i Aarhus Boulders​

Åbningstider:

Alle dage kl. 10-22

Faciliteter

 • Indendørs bouldering på klatrevægge i alle vinkler og udformninger.​
 • Ugentlig rutebygning af vores professionelle rytebyggerteam.​
 • En delikat økologisk bar med lækker kaffe, the, frisk juice, frugt og delikatesser.​
 • Gratis WIFI i vores store chillområde- Boulderkonkurrencer og andre events.
 • Professionelle in-house instruktører og trænere.

Lokaleudlejning

​Aarhus Boulders udlejer store lyse lokaler til yogahold, kampsport, dans, kurser, behandlinger, læsesal osv. Vi udlejer også to ideelle behandlerrum til fysioterapi og andre behandlingsformer. Mulighederne er mange og priserne på lokalerne er billige.

Vores lokaler er inklusiv gratis WIFI internet, toilet, egen indgang, strøm, omklædning med bad og en veludstyret økologisk café med fokus på høj kvalitet og fantastisk kaffe.

Vi udlejer vores lokaler til selvstændige instruktører, holdundervisere, behandlere og virksomheder. Der afregnes pr. faktura.

Lokalerne er særdeles velegnet til holdundervisning, akupunktur, yoga, kampsport, dans og andre lignende aktiviteter. Lokalerne kan mod en mindre ekstrabetaling udstyres med borde, stole og projektor til kurser og undervisning.

Vi har:

Et stort lyst lokale på ca. 60 kvadratmeter til 150kr i timen ex. moms.

To behandlerrum på ca 8 kvadratmeter til personlige konsultationer til 60kr i timen ex. moms.

​Det ene af vores to holdrum til udlejning.

​Det ene behandlerrum til udlejning.

​Hvis du ønsker at leje vores lokaler til hold eller behandlerrum, så skriv på mp@aarhusboulders.dk eller besøg os i Aarhus Boulders, en klatreklub på Graham Bells Vej 18A i Århus Nord.

Husk at LIKE os på Facebook og fortæl alle i dit netværk om de gode lokaler til leje.

Samarbejdspartnere

Aarhus Boulders samarbejder med følgende virksomheder. Vi kan stå 100 % inde for deres gode service og produkter :) Giv dem et klik.

Granitsuppe.dk - En webshop med alt det fede klatregrej fra alle de fede klatremærker, herunder Beastmaker, Moon Climbing, Evolv, Five Ten, ClimbOn, Metolius og mange flere.

SouthPoint.dk - Hjemmeside af Rune Hageltorn med fisketure til Island, Rope Acces og meget mere. Friluftsliv, Fiskeri, Klatring, Rejser og kurser. En rigtig god gut!

FVHolding.dk - F. V. Holding giver kurser i Rope Acces og udfører alle typer Rope Acces arbejde. Det ultimativt bedste sted at tage kurser i Rope Acces!

Rethinkit.dk - Rethinkit er sponsor af Aarhus Boulders. De har hjulet os med anskaffelse af madrasser til 10-gradersvæggen og børnevæggen. Rethinkit er en århusiansk virksomhed, der formidler kontant mellem virksomheder gennem Leadgenerering og Mødebooking. 

Dansk Førstehjælps Partner - Underviser hverdagens helte! Top professionelle kurser i førstehjælp.

dansk førstehjælp

Aarhus Boulders • Graham Bells Vej 18A, 8200 Århus N