Profil

​Medlemskab gælder også i Copenhagen Boulders i København, så du frit kan bruge dit medlemsskab i begge klubber. Aarhus Boulders ligger på Graham Bells Vej 18A i Århus N. Har du lyst til at prøve klatring, så kig forbi. Vi hjælper dig godt i gang og giver dig et skub i den rigtige retning!

Hvad er Bouldering?

​​Bouldering er en ren form for klatring. Her er du ikke forstyrret af reb og andet klatregrej. Når man boulder, klatrer man på mindre vægge, over madrasser. Madrasserne er den eneste sikkerhed man har, så det er vigtigt at følge vores sikkerhedstips (http://www.aarhusboulders.dk/begynd-at-klatre.aspx). Bouldering handler om at løse avancerede problemstillinger alene, eller sammen med venner. Bouldering er også en fantastisk måde at møde nye mennesker, arbejde sammen med dem om at løse en fælles problemstilling og måske nyde en god kop kaffe.

Bouldering er en type klatring, der er meget dynamisk/teknisk/kreativ. For at klatre et problem, er man tvunget til at tænke ud af boksen og koordinere et kreativt bevægelsessæt.

Se videoen herunder, fra Copenhagen Boulders.

Samarbejdspartnere

Aarhus Boulders samarbejder med følgende virksomheder. Vi kan stå 100 % inde for deres gode service og produkter :) Giv dem et klik.

Granitsuppe.dk - En webshop med alt det fede klatregrej fra alle de fede klatremærker, herunder Beastmaker, Moon Climbing, Evolv, Five Ten, ClimbOn, Metolius og mange flere.

SouthPoint.dk - Hjemmeside af Rune Hageltorn med fisketure til Island, Rope Acces og meget mere. Friluftsliv, Fiskeri, Klatring, Rejser og kurser. En rigtig god gut!

FVHolding.dk - F. V. Holding giver kurser i Rope Acces og udfører alle typer Rope Acces arbejde. Det ultimativt bedste sted at tage kurser i Rope Acces!

Rethinkit.dk - Rethinkit er sponsor af Aarhus Boulders. De har hjulet os med anskaffelse af madrasser til 10-gradersvæggen og børnevæggen. Rethinkit er en århusiansk virksomhed, der formidler kontant mellem virksomheder gennem Leadgenerering og Mødebooking. 

Dansk Førstehjælps Partner - Underviser hverdagens helte! Top professionelle kurser i førstehjælp.

dansk førstehjælp

Åbningstider i Aarhus Boulders

Alle dage kl. 10-22


Aarhus Boulders • Graham Bells Vej 18A, 8200 Århus N